Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fleksy-app synchroniseert toetsenbord op meerdere apparaten

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2018, 16:07 CategorieApplicaties

Toetsenborden. Waar zouden we zijn zonder ze? Precies, heel ver van huis. En dus gebruiken we ze elke dag. Iedereen heeft daarin zo zijn eigen voorkeur. Zo gebruiken sommigen de Fleksy-app, die nu een mooie update heeft gekregen. Het importeren en exporteren van gegevens is nu heel eenvoudig gemaakt.

Fleksy en gegevensoverdracht

Als je met je Google e-mail en wachtwoord inlogt op de app, kan die nu automatisch al je thema’s, extensies, je aankopen en zelfs je persoonlijke woordenboek opslaan. Die gegevens worden naar de cloud overgezet. Als je dan op een andere telefoon inlogt met dezelfde gegevens, worden deze gegevens meteen overgezet.

Op de site van Fleksy lezen we het volgende bericht over de nieuwe dienst.

Hier is ‘ie dan! Jullie vroegen erom en met deze update brengen we jullie… Cloud Sync!!

Dus vanaf nu, als je van apparaat wisselt, of meerdere apparaten in bezit hebt, synchroniseert Fleksy je thema’s, woordenboek, extensies en aankopen.

Log simpelweg binnen de app in met je Google e-mail en wachtwoord, en herhaal dat op al je apparaten.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij dat zijn. Veel typeplezier!

Mocht je benieuwd naar de app en de update zijn, maar hem nog niet geïnstalleerd hebben: hij is gratis te downloaden in de Google Play Store. Als je de app al hebt, is de update als het goed is al naar je apparaat uitgerold.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.