Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met fleksycoins kun je dingen ontgrendelen in het Fleksy-toetsenbord

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2018, 9:18 CategorieApplicaties

Fleksy is nog altijd een populair toetsenbord, dat door ontzettend veel mensen gebruikt wordt. Om die mensen nu te belonen, heeft het bedrijf achter het toetsenbord in-app geld geïntroduceerd, waarmee allerlei dingen kunnen worden ontgrendeld.

Sparen voor fleksycoins binnen Fleksy

Wat doe je om ervoor te zorgen dat mensen je applicatie blijven gebruiken? Je moet een middel vinden om ze aan je te binden en dat kan bijvoorbeeld door middel van een spaarsysteem. Dat is precies wat de makers van het Fleksy-toetsenbord hebben gedaan. De nieuwste update voor de applicatie voegt een spaarsysteem, genaamd fleksycoins, toe, waarmee gebruikers allerlei leuke dingen kunnen ontgrendelen binnen het toetsenbord. Je krijgt deze digitale munten door bepaalde handelingen te verrichten.

Zo kun je fleksycoins sparen door simpelweg het Fleksy-toetsenbord te gebruiken zoals je nu al doet. Ook kun je aan extra munten komen door de applicatie met je familie en vrienden te delen. Wanneer je genoeg muntjes verzameld hebt, dan kun je die inwisselen voor handige in-app dingen, zoals bijvoorbeeld thema’s. De muntjes die je verzamelt hebben dus wel degelijk een waarde gekoppeld aan geld, aangezien je dergelijke dingen ook met normaal geld kunt kopen. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk de badges te verzamelen.

  • Fleksy Toetsenbord + Emoji
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.