Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite Battle Royale komt naar smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2018, 10:06 CategorieGaming

Epic Games heeft bekendgemaakt dat er wordt gewerkt aan een mobiele versie van de game Fortnite. Dit spel maakt nu furore op pc’s en spelcomputers vanwege zijn chaotische en verslavende gameplay, waarin tot honderd mensen tegelijkertijd kunnen spelen.

Fortnite naar mobiele apparaten

In de afgelopen maanden heeft het spel Fortnite flink veel spelers naar zich toe getrokken met de chaotische en verslavende battle royale-gameplay. Het spel is inmiddels populairder dan PUBG, terwijl dat eerder het meest gespeelde spel op Steam was. Om het succes te vieren kondigt ontwikkelaar Epic Games nu een versie voor mobiele apparaten aan. De mobiele versie moet naar iOS en Android komen. De makers beloven dat deze iteratie dezelfde soort gameplay gaat aanbieden op pc en consoles. Maar dat is niet het enige goede nieuws.

Epic Games belooft namelijk ook dat je samen met de pc- en PS4-versies kunt spelen. Ook kun je de gemaakte progressie synchroniseren met je account waarmee je op de pc of spelcomputers speelt. Over de Xbox One-versie is nog niets gezegd. Dat is niet het enige slechte nieuws; de Android-versie laat op zich wachten en verschijnt pas later. iOS-bezitters kunnen zich vanaf maandag aanmelden voor de game, die vlak daarna wordt uitgebracht. Je hebt wel tenminste een iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2 of iPad 2017 met iOS 11 nodig.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.