Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite nu beschikbaar op iOS, maar je hebt wel een uitnodiging nodig

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2018, 10:12 CategorieGaming

Epic Games heeft de game Fortnite officieel uitgebracht op iOS. Maar om mee te kunnen doen met het spel, heb je wel eerst een uitnodiging nodig. Die uitnodiging kun je krijgen van een vriend of van de ontwikkelaar zelf, maar je moet dus sowieso even wachten.

Fortnite alleen te spelen met een uitnodiging

Het is vanaf nu mogelijk de game Fortnite te spelen op iOS, maar alleen wanneer je daar een uitnodiging voor hebt ontvangen. Die uitnodiging kun je krijgen van een vriend of van Epic Games, de spelontwikkelaar. Je kunt de game wel alvast downloaden naar je iOS-apparaat. Wil je uiteindelijk dus gaan spelen, dan kun je dat maar het beste doen — je moet namelijk 2 GB binnenhalen. Houd er rekening mee dat je tenminste iOS 11 en een iPhone SE/iPhone 6S, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4 of 2017 iPad of nieuwer hebt.

Meld je ook meteen aan op de website van de game, zodat je meer kans maakt om snel mee te kunnen doen. Mocht je een invite ontvangen, dan kun je meteen je vrienden aanmelden — en zo komen er steeds meer spelers op het veld. Tijdens het aanmelden wordt je ook gevraagd of je al eens Fortnite hebt gespeeld. Als dat het geval is, kun je toegang krijgen tot spullen en andere dingen die je hebt op de console of pc. Wanneer je uiteindelijk bent toegelaten tot het spel, dan krijg je daar vanzelf een e-mailbericht over van Epic Games.

  • Fortnite
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.