Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte video toont Xiaomi Mi Mix 2S in actie, met inkeping in de hoek’

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2018, 10:14 CategorieAndroid

Er is een video opgedoken waarop we mogelijk de Xiaomi Mi Mix 2S te zien krijgen. Opvallend is de plaatsing van de inkeping, de zogenaamde notch. Die zit namelijk niet in het midden aan de bovenkant van het scherm, maar dit keer in de hoek aan de rechterkant.

Xiaomi Mi Mix 2S met aparte inkeping

Hoewel de Xiaomi Mi Mix 2S binnenkort wordt onthuld, weerhoudt dat het internet er niet van alsnog met nieuwe lekken te komen. Zo is er vandaag een video opgedoken waarin we mogelijk het toestel te zien krijgen. Opvallend is dat de Mi Mix 2S wordt voorzien van een inkeping die op een aparte plek zit. Normaliter zitten die dingen, of je het daar nu mee eens bent of niet, in het midden van het scherm, aan de bovenkant. Maar dit keer is duidelijk te zien dat de inkeping rechts in de hoek is geplaatst, om wat voor reden dan ook.

Het is weer eens wat anders, nadat veel Android-gebruikers zich fel tegen de inkeping, de zogenaamde notch, hebben uitgesproken. De Essential Phone introduceerde het aspect en de iPhone X maakt het mainstream. En nu gaat Jan en alleman ermee aan de haal. Verwacht wordt dat de Xiaomi Mi Mix 2S wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 845 en 8 GB aan werkgeheugen. De aankondiging van de Mi Mix 2S vindt plaats op 27 maart, dezelfde dag waarop Huawei ook zijn drie nieuwe vlaggenschepen moet gaan presenteren.

  • Delen:

Reacties

  1. Sam
    09 maart, 2018 om 16:07

    Volgens andere bronnen (xda-dev) is dit waarschijnlijk een prototype en komt volgens de firmware de camera aan de onderkant zoals de vorige mi mix.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.