Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Files Go krijgt zoekfunctie, Google Photos-integratie en meer

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2018, 21:27 CategorieApplicaties

Google Files Go werd eind vorig jaar op de markt gebracht als bestandenmanager voor apparaten in het lagere segment, maar kreeg uiteindelijk een breder publiek door een wereldwijde release op Android. Dit was toch verrassend te noemen, want meestal brengt Google de Go-apps niet wereldwijd op de markt. Ze zijn meestal bedoeld voor landen in ontwikkeling.

De app stelt je in staat om op een overzichtelijke wijze bestanden te beheren op de smartphone en tablet. In januari verscheen er al een update met bredere ondersteuning voor sd-kaarten en officiële ondersteuning voor tablets. Vandaag heeft Google een nieuwe update voor Google Files Go uitgebracht.

Update voor Google Files Go brengt nieuwe functies

De nieuwe update voor Google Files Go brengt enkele nieuwe functies. Zo heeft de update nu eindelijk een zoekfunctie in de app. Dit werd ook wel de hoogste tijd, want een bestandenmanager zonder duidelijke zoekfunctie werkt gewoon niet prettig. Daarnaast werkt de bestandenmanager nu ook met Google Photos. De app geeft nu aan welke foto’s en video’s verwijderd kunnen worden, mits deze al opgeslagen zijn in de cloud. Google heeft verder de notificaties aangepast, waardoor deze nu slimmer zouden moeten zijn. Ook geeft de app nu de locatie van kopieën van bestanden weer op de smartphone of tablet, zodat je meer ruimte kunt vrijmaken door een kopie te verwijderen.

De nieuwe update voor Google Files Go is versie 1.0.189786363 en is vanaf nu te downloaden via de Google Play Store of via de onderstaande link.

  • Google Files Go

Bron: 9to5Google

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.