Google lanceert ar-applicatie waarmee je in de lucht kunt tekenen

21 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
just-a-line-google

Google heeft een speciale applicatie op Android gelanceerd, waarmee gebruikers in de lucht kunnen tekenen. Het is een experimentele augmentedrealityapplicatie. Je tekent op het scherm en kunt vervolgens om en langs die tekening lopen.

Tekenen met Just a Line

Google heeft een experimentele applicatie voor Android uitgebracht. Het is een augmentedrealityapplicatie die simpel in gebruik te nemen is en een hoop plezier op kan leveren. Gebruikers kunnen lijntjes tekenen in de lucht en vervolgens foto’s en video’s maken. De zoekmachinegigant heeft een korte video gemaakt wanneer wordt laten zien hoe Just a Line precies werkt, maar je krijgt ook al een goede indruk van de game in de bovenstaande afbeeldingen. De app is volledig gratis te downloaden voor Android-gebruikers.

Heel simpel gezegd lijken de tekeningen op de filters die je zelf kunt maken binnen Snapchat of Instagram, maar dan hangen ze ‘echt’ in de lucht. Maak je er driedimensionale tekeningen van, en je doet er wat geks bij, dan krijgen die lijnen steeds meer waarde. Voordat je kunt gaan tekenen in augmented reality moet je er wel voor zorgen dat je een smartphone hebt die ARCore van Google ondersteunt. Dat kan bijvoorbeeld de Google Pixel 2 zijn, maar ook de OnePlus 5, Zenfone AR, LG V30 of een recente Samsung Galaxy-smartphone.

Just a Line

Reacties (0)