Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grote update voor SwiftKey brengt GIFs, stickers en meer

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2018, 21:51 CategorieApplicaties

De toetsenbordapplicatie SwiftKey is toe aan een volgende grote update. Het on-screen toetsenbord is sinds 2016 eigendom van Microsoft en biedt verschillende extra’s ten opzichte van het standaard toetsenbord op iOS en Android. De huidige Swiftkey 7-update is de grootste update sinds Microsoft SwiftKey heeft overgenomen.

SwiftKey 7 brengt een nieuwe snelkoppeling naar het toetsenbord met toegang tot stickers en GIFs (bewegende plaatjes, meestal een kort filmpje). Deze nieuwe snelkoppeling is direct toegankelijk vanuit het toetsenbord en maakt het gemakkelijker om bijvoorbeeld emoji toe te voegen. De nieuwe snelkoppeling is toegankelijk door op het plusje te drukken. SwiftKey voegt een database toe van ongeveer duizend verschillende GIFs, die je direct kunt toevoegen.

Binnenkort ook locatie en kalender beschikbaar in SwiftKey 7

Nog niet in de huidige update, maar wel binnenkort beschikbaar zijn locatie en kalender, zo meldt website The Verge. Via locatie kunnen gebruikers van Swiftkey de huidige locatie delen in verschillende apps. Kalender maakt het mogelijk om afspraken in verschillende apps direct toe te voegen vanuit SwiftKey.

De SwiftKey 7-update is vanaf nu beschikbaar voor iOS (iOS 9 en hoger) en Android. De app is geheel gratis te downloaden en ondersteunt tientallen verschillende talen, waaronder het Nederlands. De SwiftKey 7-update voegt daarnaast 28 nieuwe talen toe aan het on-screen toetsenbord.

  • SwiftKey Keyboard

 

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.