Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei lanceert samen met Porsche Design een extra dure Mate-telefoon

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2018, 21:36 CategorieAndroid

Huawei had vandaag een evenement georganiseerd in Parijs, waarin het de nieuwe P20-serie smartphones onthulde. Zoals recent al onthuld in lekken, heeft de Chinese fabrikant ook de nieuwe Mate RS gepresenteerd, een smartphone die het samen met Porsche Design ontworpen heeft.

Huawei en Porsche Design

De nieuwe Porsche Design Mate RS heeft dezelfde drie camera’s op de achterkant als de P20 Pro. Dat betekent dus dat er een 40-megapixelsensor met RGB, gecombineerd met een 20-megapixel monochrome sensor en een 8-megapixelsensor met telelens op de achterkant van de telefoon zitten. Daarnaast is het de eerste smartphone die gebruik maakt van PCM, een speciale koelingstechniek die de smartphone op een veilige temperatuur houdt.

Interessant aan de telefoon is verder het 6-inch OLED 2K-shcerm, dat ook een kleine kromming heeft. De telefoon heeft verder een vingerafdruksensor in het scherm, die gebruikt kan worden om de smartphone te ontgrendelen door je telefoon erboven te laten zweven, of door erop te drukken. Een secundaire sensor bevindt zich aan de achterkant, en die scant ook daadwerkelijk je vinger. Middels die secundaire sensor kan je je toestel ook ontgrendelen.

De Porsche Design telefoon heeft verder een 4.000 mAh-batterij met SuperCharge-technologie van Huawei zelf. Daarnaast is er nog een geïntegreerde Kirin 970-processor en Dolby Atmos Cinematic 3D-geluid met dual SLS speakers. De telefoon is in het zwart en rood beschikbaar.

Duur is hij overigens ook. De 6GB-versie met 256GB opslagcapaciteit kost 1.695 euro. De 6GB-versie met 512GB opslagcapaciteit kost verder 2.095 euro.

  • Delen:
Huawei MediaPad M5 10.8 + Pro
Android Oreo (8.x)
Huawei MediaPad M5 8.4
Android Oreo (8.x)
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.