Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei P20 krijgt mogelijk ook een eigen Porsche-variant

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2018, 10:00 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat Huawei opnieuw gaat samenwerken met automerk Porsche, voor een speciale versie van de Huawei P20-smartphone. Dat blijkt uit een tweet van de Chinese fabrikant, waarin het account van de autofabrikant wordt aangehaald. Het gaat hier om de Design-afdeling.

Huawei P20 met Porsche Design – gerucht

Huawei zet groot in op samenwerkingen. Zo werkt de fabrikant samen met Leica voor het ontwikkelen van hun smartphonecamera’s en werkte het bedrijf ook al eerder samen met Porsche Design voor het uitwerken van een smartphonedesign. Dat gebeurde eerder dus al voor de Huawei Mate-serie, maar mogelijk gebeurt dit nu ook voor de aankomende P20-serie. Dat blijkt uit een tweet die de fabrikant dit weekend de deur uit heeft gestuurd. In die tweet wordt het Design-team van de autofabrikant aangehaald en is er een gifje te zien.

Wat er ook wordt aangekondigd, het moet op 27 maart gaan gebeuren. En op die dag worden de nieuwe vlaggenschepen van Huawei aangekondigd, dus is het geen vreemde gedachte dat het om een Huawei P20 Porsche Design-versie zou kunnen gaan. Mogelijk betreft het de Pro-versie met maar liefst 512 GB aan opslagruimte, maar dat is momenteel nog meer speculatie op basis van speculatie. Het wachten is nu op 27 maart. Want dan kondigt Huawei dus de P20-modellen aan. De P20 Lite is nu al te koop in Nederland.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.