Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram test optie waarmee je andermans posts kunt quoten

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2018, 9:00 CategorieApplicaties

Instagram test momenteel een nieuwe optie voor de fotodeeldienst. Het gaat om een quote-functie, zoals we die bijvoorbeeld ook op Twitter tegenkomen. Zo kun je andermans post in je eigen bericht plaatsen, voor extra context bij die opmerking of dat grapje.

Instagram test quote-optie

Instagram kijkt niet alleen naar Snapchat voor nieuwe functies. Ook Twitter moet eraan geloven. De fotodeeldienst test momenteel namelijk een quote-optie, waarmee je andermans bericht in je eigen Insta-post kunt gebruiken. Dat heeft het bedrijf bevestigd tegenover TechCrunch. De optie wordt nu getest met een kleine groep gebruikers. In een reactie laat het team weten dat er altijd wordt gewerkt aan nieuwe functies met een klein groepje mensen, maar uiteraard is er op dit moment nog niets concreets te melden voor de toekomst.

In third party apps die gebruikmaken van Instagram is het vaak al wel mogelijk een post te quoten. Gebruikers die de officiële app gebruiken doen dit vaak zelf door een screenshot te maken van zo’n post. Hoewel de quote-optie lijkt op die van Twitter, is het niet helemaal hetzelfde. Je kunt zo’n post namelijk alleen gebruiken in Stories. Wel kun je er nog allerlei dingen omheen veranderen, zoals de kleur van de achtergrond en de tekst. Mocht je het niets vinden dat mensen dit doen, dan is het mogelijk de functie uit te schakelen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.