Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram zou binnenkort komen met portretmodus

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2018, 11:23 CategorieApplicaties

Hoorden we een paar dagen geleden nog dat Instagram werkt aan een nieuwe audio- en videobelfunctie voor zijn mobiele app, blijkt nu dat er nog een nieuwe functie in de maak is. Er zou binnenkort een portretmodus naar de populaire foto-app komen.

Portretmodus in Instagram

De site TechCrunch meldt dat er in een applicatiebestand in de versie van Instagram voor Android een icoon gevonden is dat hierop wijst. Het icoon zou verschijnen als je de Instagram Stories-interface opent en zoekt tussen de verschillende fotografiemodussen. Binnen de functie zouden er allerlei zaken mogelijk zijn met effecten en belichting.

Toen TechCrunch informeerde naar de ontdekking, kreeg het geen reactie van het bedrijf. Dat hoeft verder weinig te zeggen, maar de vorige keer dat zo’n functie ontdekt werd en er door journalisten gevraagd werd naar de eventuele komst van een nieuwe functie, weigerde het bedrijf ook te reageren en werd de nieuwe functie later toegevoegd.

Een belangrijke vraag is hoe lang de portretmodus al in ontwikkeling is. Het zou kunnen dat deze zich nog net in een testfase bevindt en dat het nog even kan duren voordat de functie er überhaupt komt. Het kan ook zijn dat de tests tegenvallen en dat men daarom besluit om de portretmodus helemaal niet toe te voegen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.