Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Pro met Face ID verschijnt in het tweede kwartaal van 2018’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2018, 9:22 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zal Apple in het tweede kwartaal van 2018 de iPad Pro met Face ID gaan uitbrengen. Zoals het er nu naar uitziet moet de tablet met dunne randen tijdens WWDC 2018 gepresenteerd worden.

iPad Pro met Face ID op komst

De iPad Pro met Face ID wordt naar verluidt in het tweede kwartaal van 2018 gelanceerd, aldus Rosenblatt Securities-analist Jun Zhang. Mocht dit gerucht kloppen, dan is de kans groot dat Apple de nieuwe iPad, met dunnen schermranden, zal presenteren tijdens de jaarlijkse Worldwide Developers Conference. Deze ontwikkelaarsconferentie vindt mogelijk plaats tussen 4 en 8 juni. Vorig jaar presenteerde Apple eveneens zijn nieuwe iPad-modellen tijdens deze speciale conferentie, die altijd in Californië plaatsvindt.

Zhang verwacht, net als we meerdere analisten en journalisten, dat de nieuwe iPad Pro met Face ID geen thuisknop krijgt, omdat de randen daarvoor te dun zijn. Ook wordt er verwacht dat er twee schermformaten worden uitgebracht, namelijk 10,5- en 12,9-inch. Op basis van eerdere geruchten kunnen we verder verwachten dat de iPad-modellen een lcd-scherm krijgen en geen oled-displays (vanwege onder meer de kosten). Daarnaast mag je erop rekenen dat er aan de bovenkant van het scherm een, jawel, kleine inkeping zit.

De bovenstaande mock-ups zijn gemaakt door Ben Geskin en Carlos Guerra.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.