Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jurassic Park Alive lijkt op Pokémon Go, maar dan met dinosaurussen

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2018, 16:28 CategorieGaming

Meer dan een jaar na de gekte van Pokémon Go zien we steeds meer augmentedrealityspellen op mobiele apparaten verschijnen. Jurassic Park Alive lijkt de nieuwste game te zijn die een soortgelijke ervaring gaat aanbieden.

Pokémon Go, maar dan met dino’s: Jurassic Park Alive

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat bijna iedereen met een smartphone als snelwandelaars op straat liep, op zoek naar die felbegeerde Pokémon. Ondertussen zijn er meerdere augmentedrealityspellen voor mobiele apparaten aangekondigd, gebaseerd op populaire franchises als Harry Potter en Ghostbusters. Jurassic Park Alive lijkt de volgende titel te worden die dezelfde behandeling krijgt, als we de onderstaande trailer mogen geloven. De man met de smartphone loopt op een wel heel bekende wereldkaart rond.

Spelers krijgen de taak om dinosaurussen op te sporen. Vervolgens moeten ze middels een in-game drone een dna-monster verzamelen. Je kunt vervolgens je eigen dino’s trainen en tegen andere spelers vechten. Je kunt zelfs met ze op de foto, als je dat wil. Jurassic Park Alive moet in de lente van dit jaar uitkomen, waarschijnlijk op Android en iOS. Mocht je nu al zin hebben in het spel en wil je straks als één van de eerste spelers aan de slag met het spel, dan kun je je nu al registreren op de website van de ontwikkelaar van de videogame.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.