Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu naar hashtags en gebruikers linken in Instagram-bio

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2018, 9:25 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat er nu een update wordt uitgerold naar de applicatie op Android en iOS. De update voegt geen grote, nieuwe functies toe, maar stelt je wel in staat voortaan te linken naar specifieke hashtags en personen in je biografie.

Linkjes plaatsen in Instagram-biografie

Instagram heeft aangekondigd dat er nu een update wordt uitgerold die een kleine aanpassingen aan de biografieën op het sociale netwerk doorvoert. Wanneer je daar nu een hashtag of link naar een ander account plaatst, dan is dat ook echt een link waar je op kunt klikken en waar je naartoe wordt gestuurd wanneer je dat doet. Voorheen was het zo dat je wel #hashtags en @mentions kon plaatsen in je profiel, maar erop klikken leverde geen resultaat op. Nu dus wel, waardoor je je profiel dus een stuk handiger (of commerciëler) kunt maken.

Wanneer je een hashtag gebruikt in je profiel en iemand klikt daarop, dan krijg je een pagina te zien met foto’s en video’s die onder die hashtag zijn geplaatst. Dat werkt dus hetzelfde als wanneer je normaal gesproken op een hashtag zou tappen onderaan een post of in de comments. Dat Instagram deze verandering nu doorvoert is niet verrassend: sinds december is het ook mogelijk hashtags apart te volgen op het netwerk. Dat beeldmateriaal verschijnt dan in je feed, naast de foto’s en video’s van de mensen die je volgt op de dienst.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.