Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Laatste aflevering Batman: The Enemy Within vandaag verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2018, 10:15 CategorieGaming

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games heeft laten weten dat de laatste aflevering van het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series, The Enemy Within, vanaf vandaag te downloaden is. De episode heeft de subtitel Same Stitch meegekregen.

Download de laatste aflevering van Batman: The Enemy Within

Daar is-ie dan: de laatste aflevering van, en nu komt de volledige naam, Batman – The Telltale Series: The Enemy Within. Deze aflevering heeft de subtitel Same Stitch meegekregen en zet het verhaal voort waar de laatste aflevering is gebleven. De episode borduurt voort op de keuzes die je hebt gemaakt in relatie tot John Doe, een personage dat nog wel eens, en dat zeggen we voorzichtig, heel misschien The Joker zou kunnen worden. Is de maniak aan het einde van dit verhaal een onhandige vriend of een gezworen vijand?

In het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series: The Enemy Within zien we dat The Riddler terug is. De slechterik heeft overal puzzels achtergelaten, die langzaamaan hinten naar een grotere dreiging. Ook komt de Joker, de aartsvijand van de superheld, steeds meer in beeld. Net zoals in het eerste seizoen moet Bruce Wayne zijn leven als rijke playboy en superheld balanceren en moeilijke keuzes maken. Jij bent echter degene die de keuzes maakt: wie besluit je te vertrouwen en wie gooi je aan het einde van de dag voor de leeuwen?

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.