Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G7 (Neo) vastgelegd op camera tijdens MWC

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2018, 10:53 CategorieAndroid

Het wordt er allemaal niet duidelijker op omtrent het nieuws over LG’s nieuwe vlaggenschip. De LG G6 krijgt deze zomer een opvolger, maar hoe het nu precies zit is niet helemaal duidelijk. In januari verschenen renders van de LG G7, maar tevens geruchten over het schrappen van het huidige model en het opnieuw beginnen met de ontwikkeling en het wijzigen van de naam van het nieuwe vlaggenschip. De opvolger zou codenaam Judy hebben gekregen.

Nu komt de Israëlische website Ynet met een video van de LG G7, gemaakt tijdens de Mobile World Congress, en toont een volledig functionerende smartphone dat voorzien is van high-end specificaties. Het wordt er inderdaad niet echt duidelijker op, helemaal als je kijkt naar de uitstekende specificaties van de LG G7 (Neo), zoals de smartphone genoemd schijnt te worden.

Volledig werkende smartphone met high-end specificaties

De smartphone zou beschikken over een oled-scherm van 6-inch in een resolutie van 3.1240 bij 1.440 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6 GB werkgeheugen met 64 of 128 GB opslaggeheugen. Het model heeft een dubbele camera van zestien megapixel (diafragma’s van f/1.6 voor de hoofdcamera en de groothoekcamera op f/1.9) en een camera aan de voorkant van acht megapixel. De accucapaciteit zou 3000 mAh bedragen. De LG G7 (Neo) zou daarnaast over een grote beeldverhouding van 19.5:9 beschikken. Het design laat de bekende notch (uitsparing) in het scherm zien, wat de trend van 2018 lijkt te worden, en de smartphone zou voorzien zijn van DTS-X surround sound. De volledige video is te zien bij Ynet.

Waarom zou je een volledig werkende smartphone met deze specificaties schrappen? We zullen moeten wachten tot LG ons duidelijkheid brengt over de opvolger van de LG G6.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.