Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan micro-led-schermen voor smartphones’

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2018, 9:49 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt LG momenteel achter de schermen aan nieuwe schermtechnologie voor smartphones (evenals vr-brillen en andere wearables), in de vorm van micro-led. Er zijn namelijk merknamen opgedoken die daar naar verwijzen; LG heeft zelf nog niets aangekondigd.

LG-smartphones krijgen micro-led-schermen – gerucht

LG heeft het nodige papierwerk ingevuld en ingeleverd voor drie nieuwe merknamen binnen Europa. Deze merknamen hebben betrekking op de marketing van micro-led-schermen, zoals het er nu naar uitziet. De merknamen die LG in handen probeert te krijgen zijn XµLED, SµLED en XLµLED. Mocht LG de namen in handen krijgen, dan kunnen we ons moeilijk voorstellen dat het bedrijf deze namen daadwerkelijk gaat hanteren op marketingmateriaal of dozen — vooral omdat deze namen zeer moeilijk te lezen zijn.

Volgens het papierwerk worden de nieuwe namen gebruikt voor mobiele telefoons en smartphones. Tot op heden zetten nog niet heel veel consumentenelektronicafabrikanten in op micro-led. Samsung heeft onlangs wel een gigantische televisie aangekondigd met de schermtechnologie aan boord, terwijl Apple de technologie mogelijk wil gebruiken voor de Apple Watch. Dit zou dan de eerste keer zijn dat een bedrijf de tech wil gebruiken voor smartphones. Daarnaast zouden de schermen ook in wearables en vr-brillen worden gebruikt.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.