Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech en Apple onthullen stylus en case/toetsenbordcombi voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2018, 21:27 CategorieAccessoires

Vandaag heeft Apple niet alleen een nieuwe iPad onthuld, maar ook een in samenwerking met Logitech gemaakte stylus. Dat apparaat werd op het podium van het onderwijsevent dat Apple deze ochtend hield in Chicago gepresenteerd en zal 49 dollar kosten.

Logitech en Apple

Naast de nieuwe stylus is er ook een nieuwe iPad-case en toetsenbordcombinatie van Logitech onthuld. De case kost 99,99 dollar in de Verenigde Staten. De bedoeling is om ze deze zomer uit te brengen en dat via het online onderwijskanaal van Apple te doen. The Verge stelt op basis van bericht van Apple zelf dat de apparaten niet beschikbaar zijn voor het bredere publiek en echt enkel voor scholen bedoeld zijn.

Het onderwijsevenement dat Apple vandaag organiseerde, was erop gericht om scholen, docenten en studenten over te halen om naar iOS over te stappen. Dat vooral omdat grote concurrent Google druk bezig is met Chrome OS apparaten, waaronder de lancering van een tablet.

Om het succesvol tegen Google op te kunnen nemen, heeft Apple vandaag een fors goedkopere iPad onthuld. Die zal over een 9,7-inch scherm beschikken en deze week nog op de Nederlandse markt verschijnen. Het apparaat heeft in het goedkoopste model 32GB aan opslaggeheugen en kost 359 euro. Voor 489 euro is er een versie met 4G.

Overigens kost de Logitech-stylus omgerekend 39,50 euro. Daar komen nog belastingen en toeslagen bovenop. Verder kost de case/toetsenbordcombinatie omgerekend zo’n 80 euro, eveneens exclusief toeslagen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.