Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minimalistische puzzelgame .projekt nu ook beschikbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2018, 9:19 CategorieGaming

Stampede Games heeft de minimalistische puzzelgame .projekt ook naar Android gebracht. In dit spel moet je met blokjes twee plaatjes aan de zijkant namaken. Dat klinkt uiteraard simpeler dan het is; de game kan al snel behoorlijk pittig worden.

Download .projekt

Liefhebbers van puzzelgames opgelet: je kunt vanaf nu de game .projekt downloaden op Android. De game werd eerder al gelanceerd op iOS. Als speler krijg je de taak een bouwwerk te maken op basis van twee afbeeldingen die je aan de zijkant vindt van het raster waarop gebouwd moet worden. In het begin zal alles nog vlekkeloos gaan, maar na enkele puzzels zul je toch wat langer moeten nadenken over je bouwwerken. Geen nood: er is geen tijdslimiet en ook geen high score, dus je kunt er zo lang over doen als je wil.

Op Android heeft het spel een prijskaartje van 1,99 euro gekregen, terwijl de game op iOS 2,29 euro kost. Daarnaast is er een integratie met Google Play Games Services, waardoor je achievements kunt halen en gebruik kunt maken van cloud saves. Dit zijn savebestanden die je op andere Android-apparaten kunt raadplegen, mocht je van toestel wisselen. Verder zijn er geen advertenties of in-app aankopen, waardoor je ongestoord kunt genieten van .projekt. Bovendien heeft de game ook een opmerkelijk design meegekregen.

  • .projekt
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.