Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke specificaties en prijs gelekt van HTC U12

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2018, 11:45 CategorieAndroid

Er is informatie opgedoken over de HTC U12. Naar verluidt wordt het toestel geleverd met een scherm van 6-inch, met qhd-resolutie en een schermverhouding van 2:1. Onder de motorkap zit naar alle waarschijnlijkheid de Qualcomm Snapdragon 845.

Specs en prijs van HTC U12 mogelijk gelekt

Een Russische techjournalist is meer te weten gekomen over de onaangekondigde HTC U12. De beste man meldt dat de U12 wordt geleverd met een scherm van 6-inch. Dat scherm is voorzien van een qhd-resolutie, evenals een schermverhouding van 2:1. Verder lijkt HTC besloten te hebben dat het geen amoled-display wordt, maar een super lcd-scherm. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 845-processor, samen met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar geheugen. Op de achterkant zit een dubbele camera.

Dat camerasysteem beschikt over een camera van twaalf en acht megapixel. De frontcamera beschikt over twaalf megapixel. Maar er bestaan ook berichten over een systeem met een twaalf en zestien megapixel-camera. De accu zou een vermogen hebben van 3.420 mAh. Op het gebied van software mogen we als basis Android 8.0 Oreo verwachten, met daaroverheen Sense 10 en Edge Sense 2.0. De HTC U12 zou in de Verenigde Staten vanaf april verkrijgbaar zijn voor 880 dollar. Dat is omgerekend 715 euro, zonder de Nederlandse belastingen.

  • Delen:
HTC U12 Plus
HTC U12 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.