Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële renders en specificaties van Huawei P20, P20 Pro en P20 Lite gelekt

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2018, 10:39 CategorieAndroid

Vorige week kwamen afbeeldingen naar buiten met de mogelijke designs van de Huawei P20, P20 Pro en de P20 Lite. De toestellen worden waarschijnlijk op 27 maart aangekondigd. Vandaag zijn echter de officiële renders en specificaties gelekt door Roland Quandt en geplaatst op de Duitse website Winfuture.de. Alhoewel er al veel informatie naar buiten is gekomen over de Huawei P20-serie geeft het lek van Roland Quandt ons een nog beter kijkje op de nieuwe modellen van Huawei.

Huawei P20

De Huawei P20 lijkt qua design op de Apple iPhone X met de inmiddels bekende inkeping aan de bovenkant van het scherm. Daarnaast zijn de camera’s op de glazen achterzijde voor het eerst verticaal boven elkaar geplaatst. De smartphone heeft een beeldverhouding van 19:9 met een resolutie van 1.080 bij 2.240 pixels op een lcd-display. De processor is een Kirin 970 op een kloksnelheid van 2.4 Ghz. De Huawei P20 heeft een dubbele camera en dual-sim en een accu met een capaciteit van 3400 mAh. De smartphone is straks verkrijgbaar voor 680 euro in de kleuren black, blue en pink-gold.

Huawei P20

Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro lijkt qua design veel op de gewone P20. Grote verschillen zijn de drie camera’s aan de achterzijde, een grotere accu met een capaciteit van 4000 mAh en een oled-display. De P20 Pro heeft ook een iets groter scherm. De P20 Pro komt in drie kleuren, namelijk black, blue en lilac en moet straks 900 euro gaan kosten.

Huawei P20 Lite

De Huawei P20 Lite is het kleine broertje van de P20-serie. Deze betaalbare smartphone komt in drie kleuren op de markt – black, blue en pink – en beschikt ook over de inkeping aan de bovenkant van het scherm. De dunne randen van de twee grote broers zijn hier niet aanwezig. De Huawei P20 Lite komt voor 380 euro op de markt.

Meer beelden en informatie vind je op de Duitse website Winfuture.de.

  • Delen:
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.