Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo R15 verklapt mogelijk design van aankomende OnePlus 6

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2018, 10:00 CategorieAndroid

Na de release van de iPhone X hebben verschillende Android-smartphonefabrikanten laten weten ook de inkeping te gaan presenteren, waaronder Asus en Wiko. Mogelijk zal OnePlus dit ook gaan doen met de OnePlus 6, zeggen we op basis van het design van de Oppo R15.

Design Oppo R15 vertelt mogelijk iets over OnePlus 6

Tijdens Mobile World Congress 2018 is duidelijk geworden dat verschillende Android-smartphonefabrikanten de inkeping aan de bovenkant van het scherm gaan gebruiken, waaronder Wiko en Asus. De Chinese fabrikant Oppo gaat dit ook doen. Er is een teaser verschenen van de Oppo R15. Op de afbeelding hierboven zie je een smartphone met zo’n inkeping bovenaan het scherm. Omdat Oppo en OnePlus hetzelfde moederbedrijf hebben, leeft nu de gedachte dat de OnePlus 6 ook zo’n inkeping gaat krijgen.

In het verleden hebben beide fabrikanten wel eens elementen van elkaar geleend. Zo was het al zo goed als zeker dat de OnePlus 5T dunne schermranden en een schermverhouding van 2:1 zou krijgen, nog voordat het toestel was aangekondigd. Dit is overigens niet het enige bewijs dat tot nu toe al is opgedoken. Eerder verscheen er namelijk al een foto van het toestel online. Het is nog niet bevestigd dat dit de OnePlus 6 is, dus moet je het nieuws nog met een korreltje zout nemen. Wanneer het nieuws wordt bevestigd, is helaas nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.