Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Persafbeelding van HTC U12 toont mogelijk design van smartphone

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2018, 10:04 CategorieAndroid

Er is een persafbeelding gelekt waarop we mogelijk de HTC U12 te zien krijgen. Uiteraard heeft HTC niets gezegd over de gelekte afbeelding. Mocht dit kloppen, dan lijkt HTC in elk geval weinig veranderingen door te voeren aan het uiterlijk van de smartphone.

Design van HTC U12 te zien op afbeelding – gerucht

Hoewel HTC zelf nog niets bekendgemaakt heeft over de HTC U12, de opvolger van de HTC U11 en HTC U11+, weten we al wel een aantal dingen over het apparaat. Zo doken er eerder al specificaties op, waardoor we bijvoorbeeld al weten dat het scherm 6-inch groot wordt en onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 845 gaat zitten. Nu is er een persafbeelding gelekt waarop we mogelijk voor het eerst goed kunnen zien hoe het toestel eruit kan komen te zien. Uiteraard heeft de producent niet gereageerd op dit lek.

De laatste grootste aanpassing van het design van een HTC-toestel vond plaats toen het bedrijf de HTC U11 lanceerde. Dus dit jaar hoef je geen grote veranderingen te verwachten. Dat betekent niet dat er helemaal niets veranderd, maar de basis van het glazen en metalen design zal hetzelfde blijven. Dat metalen design krijgt overigens mogelijk wel een matte finish. Wat dat precies betekent voor het design van de phone moeten we nog even afwachten. Opvallend is nog steeds de enkele camera en de vingerafdruksensor op de achterkant.

  • Delen:
HTC U12 Plus
HTC U12 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.