Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go Eggstravaganza keert terug voor de Pasen

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2018, 9:11 CategorieGaming

Niantic heeft aangekondigd dat we deze week wederom aan de slag kunnen met een evenement in Pokémon Go voor tijdens de Pasen. Tijdens dit evenement bestaat de kans dat je een zeldzame Pokémon uit de ei van twee kilometer kunt krijgen.

Pokémon Go Eggstravaganza begint vandaag

In de twee jaar tijd dat Pokémon Go bestaat, zijn er al heel wat evenement geweest waarin je op een andere manier bepaalde Pokémon kunt vangen die doorgaans wat zeldzamer zijn. Eén van die evenement vindt traditioneel tijdens de Pasen plaats: de Eggstravaganza. Dit evenement vindt plaats vanaf 22 maart tot en met 2 april 2018 en stelt gebruikers in staat alle Pokémon uit eieren van twee kilometer te krijgen. Daarnaast kun je ook sneller in level stijgen (en misschien wel wat fitter worden voor de aankomende zomer).

Uit die eieren kan dus zo’n beetje elke Pokémon komen die in de afgelopen maanden zijn geïntroduceerd. Helemaal fijn met de recente toevoeging van de Pokémon uit de derde generatie. Er zijn een hoop zeldzame Pokémon bijgekomen, zoals Salamence en Metagross. Nu zullen die twee er niet uitkomen, maar hun eerdere evolutievormen wel. Mocht je het de afgelopen tijd te koud hebben gevonden om Pokémon te gaan zoeken in Pokémon Go, dan heb je nu weer genoeg reden om toch door de straten te lopen van je stad of dorp.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.