Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go krijgt verhaallijnen, missies en Mew

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2018, 15:57 CategorieGaming

Niantic heeft laten weten dat het populaire augmentedrealityspel Pokémon Go zal worden voorzien van een verhaallijn, verschillende missies en de zeldzame Pokémon Mew. Wellicht komen er nu weer veel oude spelers naar het spel toe.

Pokémon Go krijgt verhaallijn, missies en meer

Momenteel is het zo dat je Pokémon Go speelt om ze allemaal te vangen. Een andere reden om te spelen is er niet. Heb je ze allemaal gevangen of wil je dat niet meer doen, dan is er geen reden om de game op te starten. Maar daar kan binnenkort verandering in komen. Niantic, de ontwikkelaar van het spel, heeft namelijk bevestigd dat het populaire augmentedrealityspel zal worden voorzien van een verhaallijn, verschillende missies en zelfs de zeldzame, legendarische Pokémon Mew (die uit Pokémon Red/Blue/Yellow).

Vanaf deze week kunnen spelers al opdrachten en taken krijgen, die ze kunnen voltooien voor handige beloningen. Sommige beloningen bestaan dan uit verhaallijnen, die bijvoorbeeld meer kunnen vertellen over Mew. Verder krijg je toegang tot Field Research en Special Research. De eerste kun je meerdere keren per dag doen en worden mettertijd wat moeilijker. Hoe meer je er doet, hoe meer stempels je verzamelt, hoe groter de kans op zeldzame Pokémon. Waarschijnlijk kun je op deze manier Mew in Pokémon Go krijgen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.