Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PUBG Mobile nu beschikbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2018, 20:24 CategorieGaming

Eén van de populairste games van het afgelopen jaar is PlayerUnknown’s Battlegrounds op de pc. Sinds kort is de game ook uit op de Xbox One en we wisten al sinds november dat er een versie voor de smartphone en tablet in de maak was. Alhoewel het spel in eerste instantie voor de Chinese markt gemaakt werd kon een wereldwijde release natuurlijk niet uitblijven bij een dergelijke populaire game. Vanaf vandaag kun je ook in Nederland aan de slag met PlayerUnknown’s Battlegrounds op Android en iOS.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) is een zogenaamd battle royale-spel. Je wordt met honderd spelers tegelijk op een enorm groot eiland gedropt en moet als laatste zien te overleven. Het concept kennen we van de Japanse cultfilm Battle Royale en natuurlijk recenter van The Hunger Games. Je wordt op het eiland gedropt met helemaal niets en moet dus als eerste snel op zoek naar wapens en andere items. Het speelveld wordt langzamerhand steeds kleiner, waardoor iedereen uiteindelijk naar dezelfde plek toe moet. Uiteindelijk zal er één winnaar overblijven.

Authentieke poort van de pc-versie

Volgens de ontwikkelaar is PUBG Mobile een authentieke poort van de pc-versie. Honderd spelers nemen het tegen elkaar op. Gebruikers dienen over iOS 9.0 of nieuwer (vanaf iPhone 5S) te beschikken voor de iOS-versie en Android 5.1.1 met minimaal 2GB werkgeheugen voor de Android-versie. Je kunt PUBG Mobile via de links hieronder downloaden (892.7 MB) voor iOS en Android.

Ook het andere populaire battle royale-spel Fortnite krijgt binnenkort een mobiele versie.

  • PUBG Mobile
  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.