Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung doet eerste proeven met Galaxy Note 9

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2018, 15:29 CategorieAndroid

Nu de Samsung Galaxy S9 bijna te koop is, kunnen we de blik op de toekomst verschuiven en kijken naar de volgende toptelefoon van het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf. Het schijnt dat men nu begonnen is met het testen van een Amerikaanse variant van de Note 9.

De Samsung Galaxy Note 9

Volgens MMDDJ, een bekend Samsung-lekker met goede bronnen binnen het bedrijf, is Samsung nu begonnen met het uitvoeren van proeven met een Amerikaanse versie van de Note 9. Het zou gaan om een toestel met modelnummer SM-N960-US-QE0ARA2. Dat model schijnt een optische vingerafdrukscanner onder het scherm te krijgen, waarmee Samsung zijn telefoon wil onderscheiden van de rest.

Er gaan al langere tijd verhalen rond over de mogelijke toevoeging van een optische vingerafdrukscanner onder het scherm, maar tot nu toe hoorden we vooral dat Samsung er nog moeite mee heeft om de belichting van het display goed te krijgen. Vooral op de plek waar de scanner zich bevindt schijnt het scherm nog iets te donker te zijn.

Ondanks de veelbelovende geruchten, is de Galaxy Note 9 niet het toestel waar mensen het meest naar uitkijken. Dat zal de Galaxy X zijn, een telefoon waarvan de verwachting is dat die een flexibel scherm heeft en die eind volgend jaar uit zou komen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy A8 (2018)
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.