Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S9 en S9+ nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2018, 10:22 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en hebben verkoopadviesprijzen gekregen van respectievelijk 849 euro en 949 euro. Dit jaar richt de Zuid-Koreaanse fabrikant zich met name op de cameramogelijkheden van de toestellen.

Samsung Galaxy S9 en S9+ nu verkrijgbaar

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Qua design en specificaties zijn er geen grote veranderingen doorgevoerd wanneer je kijkt naar de Samsung Galaxy S8-serie en daarom focust het Zuid-Koreaanse bedrijf zich dit jaar op de cameramogelijkheden. Met het dubbele diafragma fotografeer je bij matig licht, terwijl je met superslow-mo de tijd bijna stilzet. De Galaxy S9 en S9+ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk 849 euro en 949 euro.

Tijdens Mobile World Congress 2018 hebben we al even kunnen stoeien met de modellen. Voor een hands-on preview klik je hier, terwijl je hier kunt klikken voor een korte hands-on video. De toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple met een geheugen van 64 GB. Daarnaast zijn er versies van de Galaxy S9 en S9+ met 256 GB geheugen verkrijgbaar. Wil je nog meer lezen over de smartphones, dan kun je altijd terecht op onze uitgebreide productpagina’s van de Galaxy S9 en Galaxy S9+.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.