Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung ontwikkelt 3d-camera voor Galaxy S10’

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2018, 22:14 CategorieAndroid

Morgen is het zover. Op 16 maart ligt de Samsung Galaxy S9 eindelijk in de winkels. Dat wil echter niet zeggen dat Samsung nu achterover zal leunen. Bronnen uit Zuid-Korea melden dat Samsung inmiddels alweer druk bezig is met de Samsung Galaxy S10, die waarschijnlijk volgend jaar rond deze tijd zal verschijnen. Voor de tiende verjaardag van de Galaxy-serie wil Samsung iets speciaals gaan doen. De eerste geruchten zijn er inmiddels al. De Zuid-Koreaanse krant The Investor meldt dat Samsung samenwerkt met een startup uit Israël voor de ontwikkeling van een 3d-camera voor de Galaxy S10.

Samsung werkt samen met Mantis Vision en Namuga voor 3d-camera

De Israëlische startup Mantis Vision zou samenwerken met het bedrijf Namuga om 3d-technologie te integreren in een cameramodule. Namuga heeft eerder modules geleverd voor midrangers van Samsung, zoals de Galaxy A- en de Galaxy J-series. Voor nu is het natuurlijk speculeren wat Samsung precies wilt gaan doen met een 3d-camera. Een geavanceerd Face Unlock-systeem is mogelijk, zoals Apple heeft met Face ID op de iPhone X. Anderzijds is het ook mogelijk dat Samsung meer wil gaan doen met augmented reality, zoals met de huidige AR emoji op de Galaxy S9.

De komende maanden zal er waarschijnlijk meer nieuws naar buiten komen over een mogelijke 3d-camera in de opvolger van de Galaxy S9.

Bron: The Investor Via: SamMobile

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.