Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung registreert merknaam Galaxy Note 9

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2018, 17:30 CategorieAndroid

Het was al een veilige aanname dat Samsung later dit jaar met een opvolger voor de Galaxy Note 8 zou komen. Dat is nu zeker, want de Zuid-Koreaanse technologiereus heeft patent aangevraagd in Colombia voor de Galaxy Note 9-naam. Daarmee is de naam voor het eerst opgedoken.

De Samsung Galaxy Note 9

Informatie over de Galaxy Note 9 vinden we natuurlijk niet in de patentaanvraag. Daarmee is er dus niets officieels bekend over de lanceerdatum, of over de specificaties van de telefoon. Wel kunnen we er vanuit gaan dat Samsung de telefoon net als zijn voorganger, de Note 8, in de loop van augustus aan de wereld laat zien.

Duidelijkheid over de releasedatum van de telefoon krijgen we vermoedelijk in de loop van de komende maanden of weken al. Het is vooral wachten tot Samsung de nodige certificeringen aanvraagt in de Verenigde Staten en in China. De kans is groot dat de telefoon grote overeenkomsten toont met zijn voorganger.

Dat houdt in dat Samsung weer voor een Infinity Display met dunne randen kiest. Verder schijnt het bedrijf de telefoon van een optische vingerafdrukscanner onder het scherm te voorzien. Helemaal zeker is dat trouwens niet; het schijnt nog altijd moeilijk te zijn de scanners en masse te produceren.

De nieuwe Galaxy Note zou verder de nieuwste processor hebben, vermoedelijk een Snapdragon 845 in de VS en daarbuiten een Exynos 9810.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.