Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sega Forever concentreert zich meer op geporteerde titels

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2018, 9:26 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat we in de toekomst meer geporteerde titels mogen verwachten voor Sega Forever. Dit is een abonnement voor retrospellen van de Japanse uitgever, die speelbaar zijn op mobiele apparaten (met en zonder advertenties).

Meer geporteerde titels voor Sega Forever

Achter de schermen bij Sega Forever zal er een verandering van strategie plaatsvinden. Het abonnement zal in de toekomst namelijk meer geporteerde titels gaan aanbieden, in tegenstelling tot geëmuleerde versies. Het bedrijf heeft laten weten dat de geporteerde versies over het algemeen vaker worden gespeeld, dus is het niet vreemd dat Sega zich daarop wil concentreren. Dat is op zich goed nieuws (want deze versies presteren vaak wat beter), maar het heeft ook een groot nadeel: de releases zullen minder vaak voorkomen dan nu het geval is.

Wanneer de volgende titel zal worden gelanceerd, is helaas niet bekendgemaakt. Wel is er al een teaser verschenen, met de mysterieuze bestandsnaam Could-this-be-a-teaser-question-mark.png. De artwork, in silhouettevorm, laat mogelijk personages zien van games als Super Monkey Ball en Dynamite Headdy. Deze games werken momenteel niet meer goed op huidige smart devices, dus zou het mooi zijn als Sega ze onder de banner van Sega Forever zou uitbrengen. Voor die 2 euro haal je dan een aantal mooie titels in huis.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.