Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Sims Mobile beschikbaar voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2018, 10:34 CategorieGaming

Electronic Arts laat weten dat De Sims Mobile vanaf nu beschikbaar is voor Android en iOS. Het spel is geheel gratis te downloaden en te spelen, maar heeft wel enkele in-game aankopen met een hoog prijskaartje. Let dus goed op tijdens het spelen.

De Sims Mobile is nu te downloaden

Electronic Arts en Maxis kondigen de lancering van De Sims Mobile aan. Een nieuwe beleving die spelers talloze manieren biedt om met het leven te spelen en om hun wereld aan te passen op een mobiel apparaat. Het spel biedt de authentieke beleving die fans verwachten van De Sims. Spelers kunnen de levens van hun Sims vormgeven door unieke personages te creëren, tal van relaties te ontwikkelen en een wereld te ontwerpen waar ze in kunnen spelen via hun mobiele telefoon of tablet. Maar pas wel op voor de vele in-game aankopen.

Spelers kunnen nieuwe manieren ontdekken om contact te leggen met de Sims van andere spelers op feesten of in de stad. Je kunt vriendelijke of romantische relaties met andere Sims aangaan en het ondernemen van riskante acties, zoals proberen te zoenen of het uitproberen van een nieuw recept, levert extra waardevolle beloningen op. Spelers kunnen hun Sims ook gezinsuitbreiding geven en een pad vrijmaken voor toekomstige generaties door erfstukken achter te laten die heel wat voordelen in de game opleveren.

Begin door de Sims aan te passen met opvallende karakters en unieke kenmerken, zoals een prachtig kapsel of een unieke accessoire. Spelers kunnen hun eigen karaktereigenschappen aan Sims geven, of juist compleet het tegenovergestelde kiezen, als ze de hobby’s, carrières, relaties en nog veel meer bepalen. Na het bouwen van het perfecte huis, volledig met meubels, decoraties, apparaten of themacollecties, nodig je de Sims van je vrienden uit om je stulpje te laten zien of bekijk je juist de huizen van andere Sims door feesten te bezoeken.

  • De Sims Mobile
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.