Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sommige Galaxy S9-modellen hebben dode zones op het touchscreen

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2018, 10:08 CategorieAndroid

Sommige gebruikers van een Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ melden problemen met het touchscreen op hun smartphone. Het grotere model lijkt er meer last van te hebben dan het kleine model, maar allebei de versies lijken getroffen te zijn door dit probleem.

Samsung Galaxy S9: dode zones op het touchscreen

Een smartphone is tegenwoordig een en al touchscreen. Wanneer een bepaalde gebied op zo’n aanraakgevoelig scherm dan niet helemaal werkt, dan is dat meer dan irritant. En dat is helaas wat er nu aan de hand is met sommige modellen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Het is moeilijk om vast te stellen hoe groot het probleem precies is, maar een handvol mensen hebben hier last van. Ook is het zo dat het grote model zwaarder getroffen lijkt te zijn dan het kleinere model, maar allebei de versies hebben er last van.

Er zijn bepaalde dode zones aanwezig op het scherm van de smartphones. Soms zit die dode zone aan de bovenkant, waardoor het notificatiepaneel niet naar beneden kan worden getrokken. Een echte oplossing lijkt er nog niet te zijn; soms helpt het om het toestel naar de fabrieksinstellingen terug te brengen en soms lijkt het te helpen als je de gevoeligheid van het touchscreen wat omhoog brengt. Maar in andere gevallen werken deze oplossingen niet. Samsung heeft op dit moment nog niet gereageerd op de vervelende situatie.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.