Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony begint uitrol Oreo-update voor Xperia XA1, XA1 Plus en XA1 Ultra

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2018, 8:24 CategorieAndroid

Sony is begonnen met de Android 8.0 Oreo-update voor een aantal recent gelanceerde smartphones, namelijk de Xperia XA1, XA1 Plus en XA1 Ultra. Het kan echter nog een paar weken duren voordat de update bij iedereen met deze smartphones gearriveerd is.

Oreo-update voor Xperia XA1, XA1 Plus en XA1 Ultra

Sony heeft bekendgemaakt dat het bedrijf is begonnen met de update naar Android 8.0 Oreo voor een aantal recent gelanceerde smartphones. Het gaat om de Sony Xperia XA1, XA1 Plus en XA1 Ultra. Hoewel de uitrol officieel is begonnen, betekent dat niet dat je de update meteen zult ontvangen. Het kan namelijk nog een aantal weken duren voordat iedereen hem mag downloaden. Maar dat de update nu onderweg is, is goed nieuws — dat laat zien dat Sony nog steeds snel is met het uitbrengen van recente Android-updates.

Helaas heeft Sony nog geen details vrijgegeven over onderdelen die we mogen verwachten, naast de gebruikelijke veranderingen die Google zelf heeft doorgevoerd aan het besturingssysteem. Wel weten we inmiddels zeker dat de smartphones worden voorzien van de beveiligingsupdate van (en tot) februari, waardoor je smartphone een stukje veiliger is. De update wordt nu over-the-air uitgebracht en weegt 900 MB, dus zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt op je telefoon. Ook moet de accu altijd minstens vijftig procent energie hebben.

  • Delen:
sony xperia xa2 ultra
Sony Xperia XA2 Ultra
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.