Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony werkt mogelijk aan nieuwe 8″- en 10″-tablets

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2018, 10:28 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt Sony momenteel aan twee nieuwe tablets. De tablets zouden schermen van 8- en 10-inch gaan krijgen en draaien op een versie van het Android-besturingssysteem. Helaas zijn dit wel geruchten, aangezien het bedrijf zelf niets heeft aangekondigd.

Sony werkt aan nieuwe tablets – gerucht

Het is bijna drie jaar geleden sinds de lancering van de Sony Xperia Z4 Tablet. Sindsdien is er geen nieuwe tablet van het Japanse bedrijf verschenen. Dat is niet gek, aangezien de tabletmarkt behoorlijk verzadigd is. Maar het lijkt er nu op dat de fabrikant toch twee nieuwe tablets gaan uitbrengen. In de code van de camera-applicatie op de Xperia XZ2 staan namelijk verwijzingen naar tablets met een scherm van 8- en 10-inch. Mogelijk worden deze tablets snel aangekondigd, maar vooralsnog is er helemaal niets over bekendgemaakt.

Cam_core_eye_position_tutorial_port_
Tablet_8inch_icn.PngCam_core_eye_position_tutorial_port_
Tablet_10inch_icn.PngCam_core_eye_position_tutorial_
Tablet_8inch_icn.PngCam_core_eye_position_tutorial_
Tablet_10inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_port_
Tablet_8inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_port_
Tablet_10inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_tablet_
8Inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_tablet_ 10Inch_icn.Png

In andere apps stonden ook afbeeldingen van de onaangekondigde tablets, dus hier zou zomaar een kern van waarheid kunnen inzitten. Het is voor veel mensen waarschijnlijk moeilijk om te geloven dat Sony binnenkort nieuwe tablets aankondigt, maar het zou wel kunnen. Kijken bijvoorbeeld maar naar Huawei, die onlangs drie nieuwe tablets presenteerde tijdens Mobile World Congress 2018. Dit soort dingen gebeuren in techwereld; kijk bijvoorbeeld ook maar eens naar de triomfantelijke terugkeer van het bekende Nokia-merk.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.