Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speciale dongle voor Sony Xperia XZ2 ondersteunt snelladen niet

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2018, 9:55 CategorieAccessoires

Omdat de Sony Xperia XZ2 geen hoofdtelefoonaansluiting heeft, levert Sony in de doos van het toestel een speciale dongle mee. Deze dongle stelt gebruikers in staat naar muziek te luisteren, terwijl de smartphone ook opgeladen kan worden.

Sony Xperia XZ2 doet mee met the dongle life

Omdat hoofdtelefoonaansluitingen op smartphones verdwijnen, zien we steeds vaker dat fabrikanten dongles in de doos van een smartphone stoppen. Met zo’n dongle is het wel mogelijk naar muziek te luisteren, en soms is het een combinatiedongle waarmee je ook je toestel kunt blijven opladen. Dat is nu het geval met de Sony Xperia XZ2. Dit toestel heeft die aansluiting niet, maar krijgt wel een combinatiedongle. Helaas is het echter zo dat die dongle ervoor zorgt dat je het dan moet doen zonder een zeer handige functie…

De EC270-adapter is sinds dit weekend te vinden op de website van Sony. De accessoire gaat 19,90 euro kosten en stelt gebruikers dus in staat naar muziek te luisteren, terwijl de smartphone wordt opgeladen. Maar helaas gaat dat laden heel langzaam, omdat de snellaadfunctie niet wordt ondersteund. Daarnaast werkt deze dongle ook niet met andere smartphones, maar alleen met de Sony Xperia XZ2. Bovendien is de oplaadsnelheid ook nog eens heel laag, waardoor het kan zijn dat de phone niet wordt opgeladen tijdens het gebruik.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.