Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Enkele specificaties van de Motorola Moto Z3 Play gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2018, 10:34 CategorieAndroid

Er zijn specificaties gelekt die mogelijk te koppelen zijn aan de Motorola Moto Z3 Play. Dit toestel moet officieel nog worden aangekondigd, maar er zijn al wel wat geruchten verschenen. Deze gelekte informatie komt bij de FCC vandaag, de Amerikaanse communicatiewaakhond.

Specs van Motorola Moto Z3 Play opgedoken – gerucht

Onlangs verklapte Motorola al dat er in april nieuwe smartphones worden gepresenteerd. Mogelijk is de Motorola Moto Z3 Play daar eentje van. Niet alleen dook daar al eerder informatie van op, nu schijnt het toestel al bij de FCC te zijn geweest. De FCC is de Amerikaanse communicatiewaakhond, een instelling die alles met betrekking tot communicatie controleert voordat het wordt uitgebracht. Het apparaat is er mogelijk te vinden onder de modelnaam XT-1929. Dit toestel beschikt over een Snapdragon 636 en 4 GB aan werkgeheugen.

De verwachting is dat de Motorola Moto Z3 Play een scherm van 6,1-inch groot gaat krijgen. Over de resolutie is vooralsnog niet bekend, maar we kunnen ons voorstellen dat het full hd wordt (kijkende naar het grote scherm zou Motorola daar wel goed aan doen). Op de achterkant zit waarschijnlijk een dubbel camerasysteem (twaalf en acht megapixel), terwijl de frontcamera een vijf megapixel-sensor moet krijgen. Verder zou de smartphone worden voorzien van een accu met een vermogen van tenminste 3.000 mAh.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.