Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stand-alone versie Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2018, 9:13 CategorieGaming

Ontwikkelaar Beamdog heeft laten weten dat de stand-alone versie van Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear nu te downloaden is. Het spel kost je eenmalig 11,99 euro en bevat verder geen in-app aankopen of vervelende advertenties.

Download Siege of Dragonspear

Liefhebbers van ouderwetse rpg’s kunnen hun hart ophalen met de game Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear voor mobiele apparaten. Mocht je al bekend zijn met de eerder uitgebreide Baldur’s Gate-spellen, dan kun je meteen in het diepe duiken. Ontwikkelaar Beamdog maakt namelijk gebruik van dezelfde basis en technieken als voor die games, dus moet dit avontuur, van zo’n dertig uur, als een warm welkom aanvoelen. Dit stand-alone avontuur is overigens geheel speelbaar zonder dat je daarvoor deel één hoeft te hebben.

Het spel kost eenmalig 11,99 euro (op Android) en bevat, net als de andere spellen van Beamdog, geen advertenties of in-app aankopen. Qua verhaal mag je een koppeling verwachten tussen deel één en deel twee, zodat je begrijpt wat er nou precies gebeurt in de games. Dit verhaal is wel achttien jaar na de release van het eerste deel geschreven, dus het kan zijn dat niet alles vlekkeloos op elkaar aansluit. Maar dat mag voor veel gamers de pret niet drukken. Mocht je dus van ouderwetse rpg-spellen houden, geeft Siege of Dragonspear dan een kans.

  • Siege of Dragonspear

Op moment van schrijven wachten we nog op de iOS-release.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.