Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teasers van Huawei P20 tonen drie camera’s en scherminkeping

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2018, 9:54 CategorieAndroid

Er zijn twee teasers opgedoken van de Huawei P20. Op de teasers is te zien dat de toestellen worden voorzien van drie camera’s op de achterkant en een inkeping aan de bovenkant van het scherm. De teasers zijn opgedoken op het Chinese sociale medium Weibo (vergelijkbaar met Twitter).

Teasers van Huawei P20 opgedoken

Dat Huawei momenteel achter de schermen werkt aan de Huawei P20-modellen, is allang geen geheim meer. Niet alleen zijn er al talloze geruchten over verschenen, zoals bijvoorbeeld de prijzen voor de verschillende modellen, ook heeft het bedrijf zelf al laten weten dat de aankondiging op 27 maart aanstaande plaatsvindt. Tenminste één model gaat worden voorzien van drie camera’s. Dat blijkt uit de onderstaande teasers die via Weibo naar buiten zijn gebracht. Maar dat is momenteel niet het enige bewijs voor de cameraopzet.

Eerder kwam dit gerucht namelijk al naar buiten. Maar dat is niet het enige. Tijdens Mobile World Congress 2018 heeft Huawei ook reclame gemaakt voor de presentatie van het toestel. Net zoals je op de teasers kunt zien is het woordje ‘Mooore’ geschreven met die o’s, en dat was op de afbeelding op MWC ook te zien. Verder is duidelijk op de teasers te zien dat tenminste één model wordt voorzien van een inkeping aan de bovenkant van het scherm — een designkeuze die we nog veel vaker gaan zien in de komende maanden.

  • Delen:
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.