Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram heeft 200 miljoen gebruikers en brengt update uit

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2018, 9:58 CategorieApplicaties

Berichtendienst Telegram heeft laten weten dat er momenteel 200 miljoen gebruikers zijn die de chatapplicatie gebruiken. Daarnaast heeft het team achter de communicatiedienst laten weten dat er een update te downloaden is, die twee dingen aanpakt.

Telgram heeft 200 miljoen gebruikers en lanceert verse update

Dat er momenteel tientallen, zo niet honderden apps bestaan waarmee je met elkaar kunt communiceren, betekent niet dat er applicaties zijn die niet groot kunnen worden. Dat laat berichtendienst Telegram zien. De app heeft momenteel 200 miljoen gebruikers, laten de makers via de eigen website weten. Het gaat hier om maandelijkse gebruikers; deze hoeveelheid gebruikers heeft in de afgelopen maand tenminste één keer ingelogd. De CEO is van mening dat dit succes is te danken aan het opensourcekarakter en de nadruk op privacy.

Ondertussen heeft het bedrijf ook een nieuwe versie van de app gelanceerd voor Android en iOS. Er worden twee dingen aangepakt. Allereerst kijken we naar de stickers, het unieke onderdeel waar WhatsApp bijvoorbeeld niet over beschikt. Gebruikers zouden nu veel gemakkelijker nieuwe stickers kunnen ontdekken; zowel automatisch als handmatig. Daarnaast is het delen van foto- en videomateriaal gemakkelijker gemaakt. Wanneer je meerdere momenten wil delen, dan druk je simpelweg op het plusicoontje op het scherm.

  • Telegram Messenger
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.