Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Walking Dead: Our World is een ar-game met heel veel zombies

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2018, 10:45 CategorieGaming

Er komt een augmentedrealitygame aan op basis van The Walking Dead, de televisieserie (die op zijn beurt al is gebaseerd op het stripboek). Our World zal de echte wereld volladen met zombies en jij krijgt dan de taak om ze allemaal, één voor één uit te schakelen.

The Walking Dead: Our World – schiet die zombies neer

Tijdens de Game Developers Conference volgende week zal Google meer bekendmaken over de games die gebruik gaan maken van het Google Maps-platform. Eén van de titels is The Walking Dead: Our World. Deze titel is gebaseerd op de televisieserie, die op zijn beurt is gebaseerd op de comics, en zal de echte wereld gaan vullen met zombies. Aan jou de taak die zombies uit te schakelen. De zombies zullen voornamelijk aanwezig zijn in bekende gebouwen in de buurt, maar vergeet ook niet even je eigen huis te controleren.

The Walking Dead: Our World zal ergens in het tweede kwartaal van 2018 worden gelanceerd, dus ergens tussen april en juni. Mocht je niet kunnen wachten op deze game, dan kun je je nu ook al aanmelden voor een notificatie. Die krijg je dan op het moment dat je kunt beginnen met spelen. Je kunt je op de website van het spel registreren. Dit is overigens niet de enige augmentedrealitytitel waar je naar kunt uitkijken. Zo kunnen we ook rekenen op Jurassic Park Alive, Ghostbusters World en Harry Potter: Wizards Unite (die is van Niantic).

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.