Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Toekomstige ontslagen bij Motorola maken toekomst Moto Z-lijn onzeker’

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2018, 9:29 CategorieAndroid

Naar verluidt wil Motorola vijftig procent van het personeel in Chicago ontslaan. Een vermeende ex-medewerker meldt dat die mensen te horen hebben gekregen dat ze op 6 april aanstaande hun laatste werkdag hebben. Wat betekent dit voor de toekomst van Moto Z?

Toekomst Motorola Moto Z-lijn onzeker – gerucht

Deze week zijn er geruchten verschenen over mogelijke ontslagen bij Motorola in Chicago. Een vermeende ex-medewerker claimt dat vijftig procent van het personeel daar te horen heeft gekregen dat hun laatste werkdag op 6 april aanstaande is. Op de website TheLayoff.com schrijft gebruiker Ex-Motorolan het volgende.

Motorola Mobility (Lenovo) just tapped 50% of their Chicago workforce on the shoulder to let them know they are being laid off. Their expected last day of work is April 6, 2018. Sad… and to think this was my dream job getting out of college.

Helaas heeft deze gebruiker helemaal geen bewijs geleverd dat die daadwerkelijk heeft gewerkt bij het bedrijf, maar zijn huidige verhaal komt wel overeen met de andere verhalen over de fabrikant. Het gaat namelijk helemaal niet zo goed met het dochterbedrijf van Lenovo, er wordt verlies gemaakt, en Lenovo zou moeite hebben met het opnieuw opbouwen van het merk.

Daarnaast kwam ook al eerder in het nieuws dat een Moto Mod-maker naar buiten bracht dat het slecht gaat met Motorola. Een backer op Indiegogo vroeg aan Liangchen Chen, maker van de Keyboard Mod, of Motorola de Moto Z-lijn zou annuleren. Het antwoord was dat ‘het erger dan dat was’. Chen mocht er verder niets over naar buiten brengen. Het wachten is nu op een bevestiging van meerdere medewerkers of vanuit het bedrijf zelf. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.