Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Twitter werkt aan een Snapchat-achtige videofunctie voor eigen netwerk’

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2018, 9:20 CategorieApplicaties

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt het sociale netwerk Twitter aan een nieuwe functie. Het moet een soort Snapchat-achtige dienst worden, waar je op één pagina een aantal verzamelde video’s en foto’s ziet staan, zoals op de Discover-tab.

Twitter werkt aan Snapchat-achtige functie – gerucht

Eerder dit jaar verschenen er al geruchten over Twitter. Het bedrijf wil meer met video gaan doen; maar wat precies, was nog niet helemaal duidelijk. Drie bronnen hebben tegenover CNBC verteld dat het sociale netwerk een pagina wil gaan aanbieden waarop video’s en foto’s worden verzameld op eenzelfde manier als dat nu al gebeurt in Snapchat, in de Discover-tab. Het netwerk zou ook op basis van locaties beeldmateriaal gaan verzamelen en dat gaan combineren met Moments, voor overzichtelijke info over een evenement.

Belangrijker nog voor Twitter: er zou ook ruimte zijn voor advertenties tussen de verschillende foto’s en video’s. Dat zouden bijvoorbeeld gesponsorde tweets of Moments kunnen zijn. Op Snapchat wordt dat ook gedaan: tussen de foto’s en video’s op de Discover-tab en aan het einde van het inmiddels populaire Stories-onderdeel. Door dus een soortgelijke dienst te lanceren, zou het sociale netwerk met het blauwe vogeltje meer omzet kunnen generen. Vooralsnog heeft de dienst deze functie niet bevestigd en moeten we wachten op meer nieuws.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.