Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vechtspel Dragon Ball Legends verschijnt in 2018 voor mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2018, 9:10 CategorieGaming

In 2018 verschijnt er een nieuwe Dragon Ball-vechtgame voor mobiele apparaten. Dit spel moet Dragon Ball Legends gaan heten. Het spel is aangekondigd tijdens Googles presentatie tijdens de jaarlijkse Game Developers Conference in San Francisco.

Dragon Ball Legends aangekondigd

Speluitgever en -ontwikkelaar Bandai Namco heeft tijdens Googles praatje tijdens de Game Developers Conference in San Francisco de vechtgame Dragon Ball Legends aangekondigd. Het spel moet later dit jaar verschijnen voor mobiele apparaten en stelt spelers in staat het tegen elkaar op te nemen in real-time gevechten. Dat is uniek op smartphones en tablets: je vecht dus niet om beurten of tegen data, maar echt tegelijkertijd (zoals je dat ook zou doen op een pc of spelcomputer). Je kunt tegen iedereen op de wereld vechten.

Daar waar de meeste player-versus-player (pvp) vechtspellen lokale of regionale servers gebruiken om spelers aan elkaar te koppelen, gebruikt Dragon Ball Legends Googles Cloud Network. Daardoor is het dus mogelijk dat iedereen op aarde tegen elkaar kan spelen, en is het niet zo dat je bent aangewezen op alleen spelers van je eigen continent. Het spel krijgt de beschikking over een aantal personages uit de reguliere Dragon Ball-serie en laat spelers het tegen elkaar opnemen in gevechten van drie vechters tegen drie andere vechters.

Later deze week wordt er meer bekendgemaakt door Bandai Namco.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.