Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volgende Windows 10-update heet Spring Creators Update

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2018, 14:57 CategorieWindows

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de volgende update voor Windows 10 de naam Spring Creators Update zal krijgen. Het bedrijf uit Redmond kiest dus voor de derde keer voor de titel Creators in de naam, na de Creators en Fall Creators Update uit 2017.

Spring Creators Update is volgende update voor Windows 10

Microsoft is voornemens om voor de derde keer de naam Creators Update te gebruiken voor de nieuwste versie van Windows 10. Hoewel Microsoft de naam zelf nog niet heeft gepresenteerd, terwijl de update volgende maand moet verschijnen, is de naam al wel opgedoken in een toekomstige versie van het besturingssysteem dat nu wordt getest. Na de Creators Update en de Fall Creators Update, mogen we nu dus de Spring Creators Update verwachten. Spring betekent lente, en de update komt, zoals gepland, in de lente van 2018 uit.

Het kan zijn dat Microsoft deze naam nog gaat aanpassen, aangezien de nadruk dit keer minder op ‘creators’ en meer op ‘gebruikers’ ligt, maar zoals het er nu naar uitziet, blijft de naam Spring Creators Update hangen. Grote nieuwe dingen die deze lente worden toegevoegd aan Windows 10 zijn onder meer de Timeline, ondersteuning voor high dynamic range en ontzettend veel Fluent Design-veranderingen. Later in 2018 verschijnt er nog een grote update, tot nu toe genaamd Redstone 5. Deze update verschijnt in de herfst.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.