Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Voorraad OnePlus 5T raakt op, Noord-Amerika kan al niet meer bestellen

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2018, 9:52 CategorieAndroid

Eind november werd de OnePlus 5T wereldwijd op de markt gebracht. Nu, vier maanden later, blijkt die voorraad al bijna op te zijn. Mensen in Noord-Amerika kunnen het model al niet meer bestellen, waarschijnlijk door de komst van de aankomende OnePlus 6.

Voorraad van OnePlus 5T raakt op

Eind november vorig jaar introduceerde OnePlus de OnePlus 5T, een smartphone met een schermverhouding van 2:1, een vingerafdrukscanner op de achterkant en een camera die opnieuw is vormgegeven. Nu, ongeveer vier maanden later, laat OnePlus weten dat de voorraad van het toestel bijna op is en dat mensen in Noord-Amerika al niet meer kunnen bestellen. De vraag naar het toestel was namelijk veel hoger dan verwacht, meldt Kyle Kiang, hoog van wereldwijde marketing van het bedrijf, tegenover Engadget.

Bovendien is het zo dat OnePlus slechts een beperkt aantal smartphones per versie produceert, dus dan is het ook niet vreemd dat de voorraad een keer opraakt. Maar het is ook geen vreemde gedachte dat dit voorraadprobleem is ontstaan door de verwachte release van de OnePlus 6. Dit toestel zou binnenkort worden aangekondigd, en naar verluidt een hoger prijskaartje gaan krijgen. Dat komt mogelijk doordat er een versie met maar liefst 256 GB op de markt zal komen. Oh ja, en ook dit toestel zal worden voorzien van die inkeping.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.