Android 8.1 nu beschikbaar voor OnePlus 5 en 5T

17 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus5T

Een maand na de open bèta heeft OnePlus de officiële versie van Android 8.1 al klaar. Gebruikers met een OnePlus 5 of een OnePlus 5T krijgen Android 8.1 binnen nu en enkele dagen binnen op de smartphone. De update komt verder met de nieuwste beveiligingsupdate van april.

Vorige maand lanceerde fabrikant OnePlus de nieuwe open bèta met Android 8.1 voor de OnePlus 5 en de OnePlus 5T. Deze versie was beschikbaar voor de mensen die meedoen met het bètaprogramma. Vanaf vandaag, ongeveer een maand later, is de officiële release van Android 8.1 voor iedereen die één van beide toestellen in bezit heeft.

OnePlus heeft de snelheid dus goed te pakken. Binnen een maand van de bèta naar de officiële wereldwijde release is erg snel te noemen. Naast de nieuwe Android-versie wordt ook de nieuwste beveiligingsupdate van april meegeleverd. De OnePlus 5T heeft daarnaast extra opties gekregen voor het navigeren door middel van handgebaren. Ook is er nu een speciale gamingmodus waarmee de smartphones efficiënter om kunnen gaan met energie en zijn er nog andere kleine verbeteringen doorgevoerd.

Android 8.1 zal in de komende dagen uitrollen naar alle gebruikers

De volledige lijst met veranderingen in de nieuwe Android 8.1-update kun je lezen op het forum van OnePlus. De update zal in de komende dagen uitrollen naar alle smartphones. Je krijgt dus vanzelf een bericht binnen wanneer je Android 8.1 kunt downloaden op de OnePlus 5 of de OnePlus 5T. De update is 766 MB om te downloaden, dus zorg ervoor dat je wifi beschikbaar hebt op het moment dat je de update gaat binnenhalen.

Reacties (0)