Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AppGallery nu beschikbaar voor alle Huawei-toestellen

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 16:08 CategorieApplicaties

Huawei heeft dinsdag bekendgemaakt dat de AppGallery, het Google Play-alternatief van het bedrijf, nu beschikbaar is voor alle andere toestellen van het bedrijf. Daarnaast is naar buiten gebracht dat Face Unlock (gezichtsontgrendeling) nu beschikbaar is voor het budgettoestel Huawei P Smart, als eerste toestel binnen dit marktsegment.

Huawei AppGallery nu beschikbaar

Nadat de Chinese fabrikant Huawei eerder de AppGallery lanceerde op de Huawei P20-serie, maakt het bedrijf bekend dat het alternatief voor de Google Play-downloadwinkel nu beschikbaar is op andere Huawei-smartphones. Net zoals Google Play vind je allerlei apps in de digitale winkel. In de loop van het tweede kwartaal van dit jaar zal de winkel op eerdere modellen beschikbaar zijn. In de tussentijd kunnen consumenten hem al handmatig downloaden. De apps zijn gesorteerd binnen achttien categorieën, waaronder games, reizen en food.

Naast de hoeveelheid content en de andere functionaliteiten, heeft de AppGallery een vierlaagse veiligheidscheck die in lijn is met de laatste veiligheidsstandaarden. Bovendien voldoet het aan de Europese General Data Protection Regulation-wetgeving en is de privacy van de gebruikers gewaarborgd. In Nederland wordt die wet ook wel Algemene Verordening Gegevensbescherming genoemd. Huawei maakt verder bekend dat eigenaars van Huawei P Smart de smartphone kunnen ontgrendelen middels gezichtsherkenning.

  • Delen:
Huawei P20 Pro
Android Oreo (8.x)
Huawei P Smart
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.