Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #109

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer NS Reisplanner Xtra.

Burst

Het is je misschien wel al eens overkomen. Dat je op een gegeven moment alleen nog nieuws tegenkwam dat in jouw straatje past. Burst wil deze filterbubbel graag beëindigen. Deze nieuwe app voor Reddit zorgt ervoor dat je voortaan ook reacties ziet uit subreddits die jij normaal gesproken niet leest. Ideaal aan de app is dat er gekozen is voor een minimalistisch design waar je makkelijk doorheen bladert.

Burst app

Burst is te downloaden uit de App Store en je kunt een uitnodiging voor de bètaversie aanvragen in Google Play.

  • Burst

NS Reisplanner Xtra

NS Reisplanner Xtra is natuurlijk geen nieuwe app, maar de applicatie heeft nu een wel heel erg handige update gekregen. Met de app is het vanaf nu namelijk mogelijk om in de gaten te houden waar nog vrije zitplaatsen zijn in de trein, zodat je voortaan niet onnodig hoeft te staan. Kleurtjes in de app geven aan waar je nog een plekje kunt vinden.

NS Reisplanner Xtra is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • NS Reisplanner Xtra

Unsplash

Unsplash is een van de meest populaire sites als het gaat om gratis foto’s. De website is gevuld met enorm veel foto’s die je vrij mag gebruiken. Lange tijd konden we deze foto’s echter alleen bekijken via de website van Unsplash zelf, maar daar is nu verandering in gekomen. Sinds kort heeft Unsplash namelijk een eigen app.

Unsplash is te downloaden uit de App Store.

  • Unsplash

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.